FOD Binnenlandse Zaken 

14.1781.06

Werkwijze

 

De eerste ontmoeting begint met een vrijblijvend en kosteloos gesprek.  De locatie van deze ontmoeting kan indien gewenst op neutraal terrein plaatsvinden.

Indien de neutrale afspraak locatie verder dan dan 10km bedraagd dan ons kantoor in Zonhoven, er er na het intakegesprek  geen opdracht uitvloeit zullen de volgende kosten aangerekend worden :  0,50€ per Km voor de gereden km's  en 30€ forfait.

In dit gesprek kan u al uw wensen duidelijk kenbaar maken. Na dit gesprek informeren wij u uitvoerig over de mogelijkheden.

 

Indien u beslist om met AM-Investigations in zee te gaan, stellen wij een schriftelijke overeenkomst op. Hierin vermelden wij de geschatte tijdsduur, de aanvang van het onderzoek, de kostprijs en een duidelijke opdrachtomschrijving.  

 

Tijdens de uitvoering van het onderzoek , houden we u, of een door u vooraf aangesteld persoon, ten allen tijde op de hoogte en leveren wij u alle nodige overtuigingsstukken.

 

Tijdens het onderzoek, kan u ons steeds contacteren voor bijkomende vragen of  het bijsturen van de opdracht. 

 

Alle wettelijke en technische middelen zullen ingezet worden om de opdracht tot een succesvol einde te brengen. Tijdens het onderzoek maken wij gebruik van de meest geavanceerde technieken en materialen.

 

Na het beëindigen van het onderzoek overhandigen wij u een juridisch bruikbaar en gedetailleerd rapport van al de uitgevoerde opdrachten samen met een nauwkeurige berekening van de door ons gemaakte kosten en bezoldigingen.

FOD Binnenlandse Zaken 

14.1781.06

CNAPS- FRANCE :

CAR-075-2019-08-27-20140397012